Билбордове


Принципно рекламата , чрез билбордове или по-скоро първообраза на сегащните билбордове , датира от самото начало на развитието на рекламния бизнес.

Рекламният ефект при бордовете е насочен , както към „пленена“ аудитория – пътници в превозни средства пътуващи или чакащи по светофари , така и към пътникопотока. В ЕлитПрес имаме богат опит, както в изработването на визията  и печатът на рекламните пана (винили) за билбордове ,също и в изграждането на стратегия за цялостна рекламна кампания с билбордове . Може да разчитате на професионална консултация по спецификата на създаването на рекламното послание (при рекламата с билбордове – задължително кратко) и дизайн изпълнен оптимално за нуждите на конкретната акция и размера на съоръжението.

Последните тенденции в създаването на дизайна и техническото изпълнение на рекламните билбордове са сфери, в които се развиваме и работим активно. Акцентът при нас е в  модерната визия и стремежът към максималното въздействие върху таргет групите , към  които е насочен рекламният билборд.

Билбордовете не правят изключение и , както и при останалите изработвани от нашата рекламна агенция продукти , за постигането на отлични резултати залагаме на големия си опит и професионализма на служителите.

Реклама: Външна реклама » Билбордове
"Билбордове"