Голямоформатни изображения


Още със самото си появяване голямоформатните изображения се наложиха като необходимост в рекламния бизнес. Една рекламна кампания не би имала успех, ако не съчетава различните по вид рекламни послания чрез медии, директна реклама и разбира се голямоформатни изображения.

Наскоро проведено изследване доказа, че медийна рекламна кампания, допълнена с поставянето на билборди и рекламни табели с различни части от телевизионните клипове е в пъти по-ефективна от по-наситена медийна кампания. Точно затова и можем да видим голямоформатните изображения навсякъде около нас.

Те имат и друго предимство, а то е многообразието. При големите изображения имаме възможност да изберем най-различен основен материал, украса и разбира се послания. В рекламна агенция Елит Прес работим с много качествени материали, с които можем да изработим голямоформатни изображения от хартия, фотохартия, винил, фолио, текстил, мрежи и много други. Освен това имаме и опит в изработката на подходящите рекламни послания, нещо за което отново може да разчитате на нас.

Реклама: Външна реклама » Голямоформатни изображения
"Голямоформатни изображения"