КаталозиАко сте компания, чиито бизнес предлага на пазара голямо продуктово многообразие, то тогава се нуждаете от каталог, който да поднесе информацията подходящо на клиентите ви. Подходящо, тъй като зависи от пазарната ниша, в която сте и вашите стоки и услуги приоритетите в представянето ще са различни дали да е с финес, луксозно, привлекателно, атрактивно и поднесено интелигентно на публиката от която всеки очаква бис. Ние ще направим този каталог.


Технология

Каталози, които можем да предложим най-често са размер А4 и А5 и се печатат се върху хартиен носител. Тук можем да ви предложим различни видове хартии с грамаж до 300гр/м2, както и избор на печат. Предлагаме офсетов и дигитален печат. Предлагаме биговане, телчоване, свързване сас спирала на корицата и тялото,шиене и лепене.


Екстри

За да направим дизайна и странирането на вашият каталог, бихме могли да му дадем и малко лукс и атрактивност използвайки различни технологии и решения. Комбинация между формата, хартии, видове релефен печат, студен и топъл ламинат, надпечатни лакове, частичен(избирателен) лак на отделни части върху изображенията, щанцования и прорязвания на отделни стрници или кориците. Взависимост от сферата и продуктите, които предлагате и как искате да ги представите на клиента и партньора си Вашият каталог може да изглежда и като тип тестер. Може например материяла на корицата да е от кожа или платно с различни декоративни шевове, велпапе, пластмаса (PVC), а тялото да си е от хартия. Би било добре и да се сачетаят избора на материала и видът на печата. Предлагаме топъл печат, ситопечат, тампонен печат, лазерно надписване, гравиране, брандиране и др.


Дизайн и предпечат

Предлагаме изработка на художествен проект с използване на изображения от наша галерия и подадени от клиента, векторизиране на лого, заснемане на продукти, ретуш и цветова обработка на снимките изрязване обекти (продуктите) по контур, векторна схема на местоположение, конвертиране на текста в криви, страниране, редакция, корекции, генериране на файл за печат и PDF. Ако е необходимо в зависимост от дизайна се включва и проектиране и изработка на щанц-форми, отпадни форми, пертинаксови бигови форми.

Реклама: Изработка и печат » Каталози
"Каталози"