Листовки


Ако има нещо, което да предлага разнообразие на качество, количество и цена, то това без всякакво съмнение са листовките. И понеже в рекламна агенция Елит Прес обичаме разнообразието в огромен процент от неговите форми, то листовките са ни любими. Не само да ги гледаме, ами и да ги измисляме, да събираме детайл по детайл, докато се получат идеално.

Обичаме да си играем с цветовете им за да ни харесат, да слагаме ту една, ту друга снимка за да се получи максимален ефект и да мислим дълго и упорито над възможно най-доброто заглавие. Наистина обичаме да си гледаме труда от добре свършената работа.

А като говорим за разнообразие, предлагаме различно качество на хартията, различен брой на цветовете, които ще изпълват различната по големина хартия (от А3, през всички останали, докато стигнем до А6). Предлагаме и различна цена на брой листовки, като по-голямо поръчано количество означава по-ниска цена.

Това, в което няма разнообразие е качеството на труда ни и срокът за изпълнение на поръчката. Първият е максимално висок, а втория максимално нисък.

Реклама: Изработка и печат » Листовки
"Листовки"