Плакати


Печат и изработка на плакати.


Масови мероприятия и събития, концерти, рецитали, представления, премиери на филми, изложби и реклами. Все поводи да се отпечатват плакати. Плакатите трябва да приковават вниманието на човек, да синтезират важна информация за събитието и да носят послание до потребителя. Думата плакат идва в българският език от латинския placard – обява, афиш. На кратко плаката представлява изображение с голям размер съпроводено с кратък текст и пригодено да бъде залепено на стена или колона. Стандартните размери за плакат са 70х100см. и 70х50см. Основна роля за привличане на вниманието играят специфичните шрифтове, ярките цветове и интересните символи.


Технология

При печата на плакати няма някакви особености. В зависимост от тиража и формата на плаката се избира видът на печата, естествено при по-голям тираж избираме офсетовия а при по-нисък – дигиталния. Печатът е пълноцветен и едноцветен. Прилага се рязане и съответно по желание и UV лак.


Екстри

Екстрите, които можем да предложим са свързани с видовете надпечатни лакове и прилагане на пети цвят. Предлагаме и разпространение на плакатите в градската мрежа на стратегически места определени и съблюдавани от клиента.


Дизайн и предпечат

Дизайна и предпечатната подготовка включват изработка на художествен проект с прилагане на изображения от клипарт, подадени от клиента или заснет от нас снимков материал, изрязване обект по контур, векторизиране на лого, превръщане на текста в криви, корекции, генериране на файл за печат.

Реклама: Изработка и печат » Плакати
"Плакати"