ПоканиТържества, партита, тиймбилдинги, официални срещи, празници, сватби, масови мероприятия и събития. Организирани добре, те се нуждаят от вашите гости, партньори и приятели. Поканете ги подобаващо. Изразът на поканата не е само фактологическа информация да осведомиш един човек за дадено събитие, а е заявяване на интерес от Ваша страна към дадена персона, отношение и обръщение, така важно в бизнеса. Поканете стилно и с финес, така че да изберат вашето мероприятие пред друго. Ефектната покана може да предразположи гостите ви, да повдигне любопитството и да бъде крайния красив щрих към цялата организация на вашето събитие.


Технология

Ако говорим за печатни покани технологията е ясна – печат върху хартиен носител и при него се избира офсетов или дигитален печат. Включва се рязане ако е едно листова и биговане ако е тип книжка, също така лепене и дупчене в зависимост от дизайна.


Екстри

Идейният проект предполага обвързаност с тематиката на поканата за какво събитие е тя, в зависимост от това идват и предложенията. Не е казано, че поканата ви трябва да е задължително напечатана на хартиен носител. Носител на информация може да бъде всяко изделие, което може да се брандира или бродира или печата върху него. Поканата ви може да е отпечатана върху текстил, филмова плака, дървени подложки или малък сувенир дори. Интересната покана може да има живот и след събитието, за което е тя, просто за да ви носи добър спомен.


Дизайн и предпечат

Ако поканата ви е стандартен тип т.е. печат върху хартиен носител дизайна и предпечатната подготовка включват изработка на художествен проект с прилагане на изображения от клипарт, подадени от клиента или заснет от нас снимков материал, изрязване обект по контур, векторизиране на лого, превръщане на текста в криви, корекции, генериране на файл за печат. Ако е необходимо и изработване на щанц форми щанц-форми и бигови форми. Ако вашата покана не е от хартиен материал се прави схема, или макет на изгледа и в зависимост от приложения печат, текстовият файл се генерира към спецификата на технологията.

Реклама: Изработка и печат » Покани
"Покани"