СтикериНай – лесният начин да брандирате продуктите или помещението си е чрез стикери. Стикер идва в българския език от английската дума sticker, означава лепенка и етикет. Самозалепващите стикери се утвърдиха за брандиране, тъй като лесно се експлоатират в сравнение например с надписване чрез тампонен печат или ситопечат и освен това са доста по-издържливи особено ако говорим за обемните 3D стикери.

Стикерите биват хартиени, PVC (на пластмасова основа), и обемни – 3D. Хартиените стикери са предназначени за интериорна употреба, те не са защитени от външните метеорологични условия. PVC стикерите са по- издържливи в сравнение с хартиените пластмасовата основа ги прави издържливи на външните влияния добри са за залепяне върху прозорци особено ако се печата върху прозрачно PVC. Най- издържливи са обемните стикери характерни са с кристалност и еластичност.

Подходящи са за повърхности подложени на износване например техника, компютри, домакински уреди, мебели, бутони, ключодържатели, значки, плакети и други. Формите са различни може и само текст да представлява – обемни букви. Обемните стикери придават стилен и луксозен вид на фирменото лого или търговска марка.


Технология

За печат на стикери се използват сито печат, офсетов, топъл и дигитален. Ние предлагаме дигитален печат, можем да ви отпечатаме едноцветни или пълноцветни стикери, като вземем предвид, че дигиталният печат не предлага печат с бяло мастило върху прозрачното PVC. Максималния размер на изображението при хартиените стикери е 330х486, а при PVC стикерите е 320х450 при обемните стикери изискванията са за минимален размер от 4мм диаметър. Обемните стикери най-често са на основата на полиуританов полимер. Мастилата са водо и UV защитени. Няма изискване за съдържанието на стикера, може да съдържа текст, баркод, снимка, рисунка и други графични елементи.


Екстри

Предлагаме щанцоване на хартиените и PVC стикерите по избрана от вас форма, както и изрязване на плотер. Ламинация на хартиените стикери с мат или гланц ламинат. И печат на стикери с пети цвят.


Дизайн и предпечат

Дизайна и предпечатната подготовка включват изработка на проект, прилагане на изображения от клипарт, подадени от клиента, векторизиране на лого, превръщане на текст в криви, корекции, генериране на файл за печат. Ако е необходимо и изработване на щанц форми щанц-форми.

Реклама: Изработка и печат » Стикери
"Стикери"