Флаери


Флаер идва от английската дума fly – летя. Имало се е предвид, че “летят” при раздаването. Разпространението на флаерите се извършва, чрез раздаването им на оживени места или пускането им в пощенски кутии. Целта е флаерите да достигнат до много широка аудитория и обикновено се печатат в много големи тиражи.

Стандартната медия на, която се печатат е 115 гр. гланц. Най-често размерите са 10-15 см. (А6) или 15-20 см. (А5) Флаерите може да бъдат покрити с UV лак, който да им придаде допълнителен блясък.


Технология

Флаерите – днес са нещо като спамът във вашата електронна поща. Или иначе казано те са добро средство за популяризиране на дадена информация за кратък срок от време. Подобно на плакатите те осведомяват обществото за масови мероприятия и събития, премиери, наближаващи промоции и реклами. Все поводи да се отпечатват флаери, разликата обаче е, че флаерът остава в ръцете ви. Това е следващото средство след плаката с което се затвърждава информацията която пристига до потребителя(клиента).

Добре е флаерите да приковават вниманието на човек, да синтезират важна информация и да носят послание до потребителя. Думата флаер идва в българският език от английския flyer – рекламно листче. На кратко флаерът представлява изображение с малък размер съпроводено с кратък текст и пригодено да бъде раздадено на улицата или пъхнато в пощата ви. Стандартният размер за флаер е А6 или по малък от този. Важна роля за привличане на вниманието играят специфичните шрифтове, ярките цветове и интересните символи.

За отпечатването им се използват различен грамаж хартия варира от 60 до 300гр/м. Най-често се печатат на хартия 115 гр. хром, гланц. Печатът може да е офсетов или дигитален, едноцветен или пълноцветен, едностранен или двустранен в зависимост от предпочитанията дизайна и бройките.


Екстри

За да придадем луксозен и атрактивен вид на вашият флаер, можем да ви предложим дизайн, който да впечатли получателя. Креативни решения във формата, прилагането на избирателен лак на части от изображението и др.


Дизайн и предпечатна подготовка

Предлагаме изработка на художествен проект с използване на изображения от наша галерия и подадени от клиента, векторизиране на лого, заснемане на продукти, ретуш и цветова обработка на снимките изрязване обекти (продуктите) по контур, векторна схема на местоположение, конвертиране на текста в криви, редакция, корекции, генериране на файл за печат и PDF. Ако е необходимо в зависимост от дизайна се включва и проектиране и изработка на щанц-форми.

Реклама: Изработка и печат » Флаери
"Флаери"