Луксозни писалки и химикалки


Как се подписва голям договор? Доста труден въпрос, на който могат да отговарят малцина. Как не се подписва голям договор? На този въпрос в Елит Прес можем да ви отговорим спокойно. Не, че не знаем отговора и на първия, но това е друга тема, пък и си пазим фирмените тайни.

Голям договор не се подписва хей така. Не се подписва без уважение към детайла, тъй като за този договор са вложени усилия и той заслужава най-доброто. Не се подписва с обикновена химикалка, нито набързо.

Преди всичко се спазват формалности като кратък разговор между страните. Една-две шеги за общия бизнес оттук нататък. Договорът се прочита отгоре-отгоре, въпреки че се знае наизуст, ако не от вас, то от сътрудниците и накрая се подписва със специална луксозна писалка.

За нас в Елит Прес е удоволствие да правим точно такива писалки. Специални и луксозни, за специални случаи и специални хора. Ако най-доброто е комбинация от възможности и старание, то вие ще получите най-добрите луксозни писалки за вашите специални случаи.

Реклама: Рекламни сувенири » Луксозни писалки и химикалки
"Луксозни писалки и химикалки"