Елит Прес блог

Каскадьорска кампания на Wrangler

Mar.14, 2011, категория Печат

Парижката агенция Fred & Farid наскоро излезе с невероятна серия рекламни плакати на джинсите с марка Wrangler. Озаглавена “Каскади”, представлява фотографии на каскади и експлозии заснети от фотографа Cass Bird, по улиците на Paramound Studios в Лос Анджелис.

Напиши коментар Прочети цялото...

Картонено USB

Mar.11, 2011, категория рекламни материали

Доста добра концепция на руското студио Арт Лебедев с картонена версия на USB флаш памет за еднократна употреба и предварителни нарязани. Предлагани с различен капацитет те могат да се персонализират с писалка. Повече снимки по долу.

Напиши коментар Прочети цялото...

Лаз Маркес

Mar.07, 2011, категория Дизайн

Няколко отлично изработени плакати на Лаз Маркес, вдъхновени от книгите на Стивън Кинг и филмите на Алфред Хитчкок. Наистина смесена атмосфера особена за младите дизайнери от САЩ. Плакатите можете да видите по долу.

Напиши коментар Прочети цялото...

Фото серия “ускорител”

Jan.24, 2011, категория Фотография

Отличен проект на лондонския фотограф Авигея Рейнолдс с неговата серия “ускорител”. Творенията са създадени посредствено от изрязани и сгънати снимки от цял свят, в който всяка повърхност и всеки колаж носи преспектива и 3-измерно претопяване.

Напиши коментар Прочети цялото...

Изкуство с книги

Jan.21, 2011, категория Дизайн

Концепция много добре изпълнена с тази серия от книги за изкуството представени творчески от Вероника и Исаак Саласар. Чрез прегъване на страниците те са създали истински креативна  3D визуализация на дума. Няколко примера можете да видите в тази статия.

Напиши коментар Прочети цялото...

MTV стилов гайд

Jan.14, 2011, категория рекламни материали

Отлични идеи за илюстрации и опаковки от Бразилското студио Pianofuzz  с тази колекция от продукти рекламиращи MTV Бразилия 2010.  Инициативата за развитие на линията на еситетически и геометричен дизайн който може да се обобщи като съвременен и пъстър.

Напиши коментар Прочети цялото...

Книга с връзки

Jan.11, 2011, категория Печат

Много умна книга с изненадваща характеристика, тъй като е съставена от аналогови връзки между думите. Проектирана от визуалния творец Мария Фишър, озаглавена “Traumgedanken”, книгата се върти около темата за сънищата е екстракти психология.

Напиши коментар Прочети цялото...

Музикалните жанрове в плакати

Dec.27, 2010, категория Печат

Една инициатива, наречена “редакция от редактори” с тези А1 формат плакати отпечатани в ограничен тираж. Работата е на различни дизайнери(Baster, Hey Studio, Mark Boyce…), изработили плакатите в жанр по техен избор, като се използват елементи така и шрифт представящи стила. За да останат и за в бъдеще…

Напиши коментар Прочети цялото...

Leica – резки детайли

Dec.13, 2010, категория Печат

Плакат кампания изработена от рекламна агенция Advico Y & R (Цюрих) за отбелязване на новата камера Leica. Плакатите представляват местоположението на плаката с голяма подробност увеличен чрез Leica S2 и 37,5 милиона пиксела. Камерата работи с Лайка Шнайдер.

Напиши коментар Прочети цялото...

Интерактивна скулптора от хартия

Dec.11, 2010, категория Печат

Успешно добър дизайн от автора Джонатан Сафран за последната си книга “Дърво от кодове”. Книгата представлява интерактивна скулптора от хартия, публикувана от издателство Visual и отпечатана от Die Keure. А самата работа по техническата част от към писане и разфасоване отнела една година.

Напиши коментар Прочети цялото...

Търсите нещо?

Използвайте формата по долу за търсите в сайта:

Линкове

Архиви

Хронология на статиите...