Изработка на уеб сайт


Виж пълна спецификация на услугите и цените за изработка на сайт.

Замисляли ли сте се дали се нуждаете от изработка на сайт? Как би се отразило на бизнеса ви качествено изпълнената изработка на сайт?

  • Случвало ли ви се е да се запитате, колко ли печели някой онлайн магазин, който ви е направил впечатление.
  • Дали сравнително евтина изработка на сайт с търговска насоченост може да се превърне в печеливш ресурс?
  • Мога ли да се включа след изработката на сайта ми в интернет бизнес, като съм доста неопитен в тази област?

На тези и на повечето въпроси свързани с изработка на сайт от Елит Прес ще ви предложим готови отговори. Поради спецификата на пазара по-често изпълняваме поръчки за изработка на сайтове с комерсиална насоченост и изработка на сайтове тип онлайн магазин.

Разбира се извършваме изработка на сайтове от имиджов тип, портали, флаш сайтове или само заставки и т.н. Бъдещата успешна SEO оптимизация залагаме при планирането на изработка на сайта. Дори да не ползвате услугите ни за SEO оптимизация (много атрактивни, като резултати и цени) за вас след нашата изработка на сайта ще е много по-лесно (поради изчистения html код и подходящо сглобената структура) успешно да оптимизирате сайта си.

В безплатна консултация подробно ще бъдете запознати с конкретната изработка на сайт и ще ви бъде предложена цялостна стратегия за развитието на проекта ви. При изработка на сайт гарантираме, че ще получите много изгодни цени и качество на продукта, което ще ви хареса а сроковете на изпълнение са сравнително кратки.

Колко струва изработка на сайт?

Колко струва при вас изработката на сайт? Достатъчно често ни се налага да чуваме този въпрос от клиенти, познати, приятели. Повечето хора питайки примерно по телефона за цената за изработка на сайт, имат визия в съзнанието си за каква точно изработка става въпрос, но не могат да осъзнаят, че както и при повечето стоки, така и при сайтовете, различните видове са на различни цени. Сравнително рядко се среща, някой да формулира питането си във вид на елементарна но ясна заявка на mail-a (или просто в писмен вид): Какво точно очаква да получи, от какъв вид трябва да е конкретната изработка на сайт, къде и какви елементи и модули иска да бъдат сложени и има ли готовност да предостави, и в какъв вид, текстовото съдържание.

Питайки обаче просто за цената на изработка на сайт много хора не разбират, че не може да бъде отговорено на така зададен въпрос. Както и други уеб студиа, така и ние избягваме използването на готови темплейти при извършването на изработка на сайт. Разработването на индивидуален дизайн за всеки проект е залог за качествена уеб услуга и форма на уважение към клиента. Представянето ви в глобалната мрежа, чрез готов шаблон на изработка на сайт, неотговарящ на фирмения ви стил, освен че е проява на лош вкус, със сигурност няма да се отрази добре и на бизнеса ви.

За да получите точен отговор за цена на изработка на сайт трябва да ни напишете кратък e-mail, в който конкретизирате искането си. Не е нужно да използвате технически термини, пишете ни какъв тип изработка на сайт искате да поръчате, какви са очакванията ви за дизайна и функционалността на ресурса, имате ли готово текстово съдържание. След това наш сътрудник ще се свърже с вас за по-детайлно уточняване. Ще бъдете запознати с всеки етап от поръчаната изработка на сайт: Дизайн на проекта, брой вътрешни страници, функционалната част, модулите и напълването със текст, графики и др. В предложението ни ще бъдат уточнени и цените на отделните етапи, за вашата изработка на сайт.

Наш ангажимент е и да ви обучим, как да обновявате съдържанието на изработеният сайт и да ви дадем основни насоки за провеждането на SEO оптимизация , която значително би спомогнала за намирането на сайта ви, чрез търсачките. Просто трябва да първо сами да си отговорите на въпроса каква изработка на сайт искам да получа и за какви цели искам да ми служи. Тогава ще получите конкретен отговор за цените и сроковете, както и нашите препоръки и предложения за концепцията за бъдещата ви изработка на сайт .

Реклама: Интернет реклама » Изработка на уеб сайт
"Изработка на уеб сайт"