Рекламни сувенири

Занимателни артикули

Това е в категория: Рекламни сувенири

Когато настроението в офиса ви доближава минорното е време да предприемете нещо. При всички положения колективна разходка до близкия ресторант би помогнала също, но сега говорим за занимателни артикули. Нещо, като например да изненадате счетоводителките си с електронни калкулатори във всички цветове на дъгата.
Или дори повече, калкулаторите да са нагънати в някаква странна форма, а [...]

Игри и детски играчки

Това е в категория: Рекламни сувенири

Игри и детски играчки за всякакви възрасти, като почнем от най-малките и техните обучаващи игри и стигнем до занимателни игри за възрастни и игри за приятна вечер за цялото семейство.
Доставка на детски играчки от най-високо качество и от реномирани марки. Особено внимание обръщаме на безопасността на децата под 3 години, така  че играчките за тях [...]

Anti-stress сувенири

Това е в категория: Рекламни сувенири

След пет часа работа на компютър без почивка, в правене на поредния проект, който е със срок до вчера си е направо нужно човек да има някой от Anti-stress сувенирите, които Елит Прес предлага. Дали става дума за топка, която да бъде помачкана малко за успокоение на пръстите или далеч по-модерни неща, като въртящи се, [...]

Транзистори и фенерчета

Това е в категория: Рекламни сувенири

Комбинацията е точна – транзистори и фенерчета. Добавяте още няколко човека за компания, надяваме се приятна. Прибавяте и нощна разходка в планината и получавате чудесна комбинация.
Фенерчетата са за да виждате къде ходите, а транзисторите (разбирай радио предавател) са за да не ви се вижда страшно в тъмната гора.
Важното е друго, а именно, че фенерчетата и [...]

Керамични и стъклени чаши

Това е в категория: Рекламни сувенири

Изработване на керамични и стъклени чаши по поръчка на клиента. Направете подарък, който ще се запомни за дълго. Дали да бъде чаша с ваша снимка или такава с лика на Памела Андерсън, Лейди Гага или Митко Бербатов е ваша работа.
Макар, че някои други образи са далеч по-атрактивни, но наистина това си е ваша работа. [...]

Часовници – стенни, ръчни, настолни

Това е в категория: Рекламни сувенири

Средно големи и красиви стенни часовници с логото на фирмата ви е нещо необходимо за всяка рекламна стратегия. Когато подарите часовник с вашето лого на потенциален клиент и той постави вашия красив подарък на стената си, получавате следния ефект. В следващите няколко години всеки път когато този човек се поинтересува за часа ще вижда вашето [...]

Отварачки

Това е в категория: Рекламни сувенири

Добрата работа с отварачката, в комбинация с качествено вино и сложно изглеждаща тапа, плюс лек чар, дават това, което един истински джентълмен трябва да има. Разбира се, това е с условието, че е на среща с дама и насреща стои истинска жена.
Така или иначе, в рекламна агенция Елит Прес предлагаме отварачки за всякакъв тип жени. [...]

Ножчета и стъргалки

Това е в категория: Рекламни сувенири

Рекламна агенция Елит Прес предлага изработка на уникални ножчета за вас и вашата колекция. Приемаме поръчки за единични бройки, както и големи поръчки. Шансът да имаш ножчето на Беър Грилс не е за изпускане.
Ако не знаете кой е Беър Грилс или възможността да имате уникален нож не ви впечатлява особено сме доволни да ви кажем, [...]