Лазерно гравиране


Лазерно гравиране е от най-новите услуги, които предлагаме в рекламна агенция ЕлитПрес. Лазерно маркиращото устройство, с което разполагаме: AHL-YAG-90W е от най-добрите на пазара, с отлични показатели за прецизност – позволява гравиране на линии с дебелина 0.02мм. Предлагаме отлични цени и кратки срокове на изпълнение за лазерно гравиране, както на единични сувенири или детайли така и на големи серии.

Материали върху, които извършваме лазерно гравиране

Метали:

  • Всички видове стомани
  • Метални плочки
  • Месинг
  • Алуминий
  • Благородни метали
  • Профилни тръби

Други материали:

  • Плексиглас
  • MDF
  • Картон, хартия, кожа

Цени за лазерно гравиране

Бройки Лазерно гравиране на сувенири
1 – 5 1,50 лв.
6 – 10 1,00 лв.
9 – 50 0,70 лв.
51 – 100 0,65 лв.
101 – 200 0,60 лв.
201 – 300 0,55 лв.
301 – 500 0,50 лв.
Над 500 По договаряне

Лазерното гравиране е най-съвременният и високотехнологичен метод за гравиране. Самият процес на лазерно гравиране представлява отделяне на горният слой на материала или покриването му до получаване на желания надпис, лого, изображение и др. Използването на лазерно гравиране, вместо алтернативните технологии, примерно ситопечата има много предимства.

Благодарение прецизността на лазерния лъч, който може да гравира ясно и съвсем малки детайли, изображенията при лазерното гравиране са от много високо качество. Много широка е гамата на материалите, които са подходящи за лазерно гравиране. Самият процес е бърз и дори изпълняването на обемна поръчка за лазерно гравиране не отнема много време. Значително удобство е и възможността за изработване на единична лазерна гравюра, без значително оскъпяване.

Практически лазерното гравиране има много широко приложение.

- За маркиране на промишлени стоки, нанасяне на серийни номера и баркодове върху предните панели на всякакви технически уреди, както и автомобилни части. Този вид приложение на лазерното гравиране спомага и за предпазване от кражби.

- Без лазерно гравиране е трудно да си представим надписването или декорирането на табелки, копчета, катарами, чанти и почти всички метални аксесоари към облеклото.

- За нанасяне на изображения, различни символи и лога и надписване на подаръци, ювелирни украшения, мобилни телефони, лаптопи, фотоапарати и т.н. също основно се използва лазерно гравиране.

- Надписването на поименни награди и разбира се изобразяването на лога, символи и надписи върху сувенири са от най-разпространените сфери за използването на лазерно гравиране. Масово навлязлото в практиката лазерно гравиране е и в основата на декорирането на станалите модерни – бизнес сувенири. Вече утвърден моден аксесоар са и луксозно изпълнените лазерно гравирани метализирани визитни картички.

Реклама: Изработка и печат » Лазерно гравиране
"Лазерно гравиране"