БрошуриТехнология

Двата най-често срещаните стилове брошура са един лист и сгънати брошури. Сгънатите брошури са често срещани наричат ги още тип книжка. Взависимост отброя сгъвки(бигования) се оформят и няколко секции за поднасяне на информацията. Ако е сгъната по средата се получават по два панела от двете страни, ако е с две сгъвки се получават по три панела от всяка страна и тн. При брошурите с две сгъвки сгъването е тип акордеон или „Z-кратно“ и „С “ метод. При големите листа, като тези, с подробни карти или експанзивна голяма снимка се сгъват на четири, пет или шест панели.

За отпечатването им се използват различен грамаж хартия варира от 60 до 300гр/м. Печатът може да е офсетов или дигитален, едноцветен или пълноцветен в зависимост от предпочитанията дизайна и бройките.


Екстри

За да придадем луксозен и атрактивен вид на вашата брошура, можем да ви предложим дизайн, който да впечатли получателя и. Креативни решения във формата, сгъването, прилагането на избирателен лак на части от изображението, ламиниране и др.


Дизайн и предпечатна подготовка

Предлагаме изработка на художествен проект с използване на изображения от наша галерия и подадени от клиента, векторизиране на лого, заснемане на продукти, ретуш и цветова обработка на снимките изрязване обекти (продуктите) по контур, векторна схема на местоположение, конвертиране на текста в криви, редакция, корекции, генериране на файл за печат и PDF. Ако е необходимо в зависимост от дизайна се включва и проектиране и изработка на щанц-форми, бигови форми.

Реклама: Изработка и печат » Брошури
"Брошури"